Appartementen

Appartement Le Repos

nr. 3-10 Le Repos is een hoekappartement dat wordt gekenmerkt door modern landelijk design incombinatie met rustieke 13e-eeuwse details. Ditsfeervolle appartement biedt een schitterend uitzichtover de rivier de Ourthe en op het groene heuvelachtige landschap erachter. Hier kunt u optimaal genieten van de prachtige natuur die de Ardennen te bieden heeft.

Appartement La Réflexion

nr. 3-12 La Réflexion is een licht hoekappartement dat wordt gekenmerkt door modern oosters design incombinatie met rustieke 13e-eeuwse details. De vele ramen bieden een spectaculair uitzicht op de rotswand “Anticlinal de Durbuy”, over de rivier de Ourthe en op het groene heuvelachtige landschap erachter. Hier kunt u optimaal genieten van één van de mooiste plekjes van Durbuy.

Appartement La Lucidité

nr. 3-7 La Lucidité wordt gekenmerkt door state-of-the-art design in combinatie met een rustiek 13eeeuws balkenplafond, dat een intieme sfeer creëert. Dit moderne appartement biedt uitzicht op het middeleeuwse stadje en de groene heuvels erachter.Hier kunt u volop genieten van het goede leven in Durbuy.

 

Appartement La Tranquillité

nr. 3-8 La Tranquillité is zoals de naam al doet vermoeden een comfortabele oase van rust. De sfeer in dit appartement wordt gekenmerkt door natuurlijk design in combinatie en een rustiek 13e-eeuws balkenplafond. Dit unieke appartement biedt uitzichtop het middeleeuwse stadje en de groene heuvels erachter. Hier kunt u heerlijk ontspannen tijdens uw verblijf in Durbuy.

Appartement La Sérénité

nr. 3-11 La Sérénité wordt gekenmerkt door modern design in combinatie met rustieke 13e-eeuwse details, die samen voor een gezellige sfeer zorgen. Dit appartement biedt een prachtig uitzicht over de rivier de Ourthe en op het groene heuvelachtige landschap erachter. Hier kunt u volop genieten van de mooie natuur die de Ardennen te bieden heeft.

 

Appartement Le Calme

nr. 3-6 Le Calme is een hoekappartement dat wordtgekenmerkt door eigentijds design in combinatie met een rustiek 13e-eeuws balkenplafond, dat voor eenintieme sfeer zorgt. Een verdiepingshoog raam biedt een spectaculair uitzicht op de rotswand “Anticlinal de Durbuy” en op het daarvoor gelegen park. Hier kunt u volop genieten van één van de mooiste plekjes van Durbuy.